En lista med de bästa bloggerskorna just nu

Just nu är det många olika bloggerskor som är väldigt populära. Här är en lista med några av de bästa:

1. Emma Blomberg – Emma bloggar om mode, inredning och skönhet. Hon har ett mycket stilrent och sofistikerat utseende, och hennes blogg speglar detta.

2. Johanna Olsson – Johanna är en av Sveriges mest kända bloggerskor, och hon bloggar om allt från mode till resor och mat. Hon har en mycket personlig stil, och man kan lätt se att hon gillar att experimentera med sina looks.

3. Annika Ström – Annika bloggar främst om mode, men hon skriver också mycket intressanta inlägg om livsstil och hälsa. Hon har ett vackert utseende, och hennes blogg är alltid uppdaterad med de senaste trenderna.

Sanna – @sananas_

Sanna är en 22-årig tjej från Stockholm. Hon gillar att umgås med vänner, shoppa och resa. Sanna har alltid varit intresserad av mode och design, och hon hoppas att hon en dag ska kunna jobba med det. Hon startade sin blogg för ungefär ett år sedan, och den handlar om hennes intressen för fashion, beauty och lifestyle.

Sanna har alltid varit en glad och positiv person, och det märks på hennes blogg. Hon skriver ofta om sina favoritprodukter, tipsar om bra erbjudanden och delar med sig av sina egna personliga stilar. Sannas blogg är en perfekt mix av information, inspiration och underhållning – precis som hon själv!

Josefin – @josefinefridman

Josefin Fridman, även kallad @josefinefridman på Instagram, är en mycket begåvad fotograf. Hon har ett finurligt och unikt perspektiv på sina motiv, och hennes foton är alltid estetiskt tilltalande. Josefin har en bakgrund inom modeindustrin, och det märks att hon har ett gott öga för stil och komposition. Hennes foton av olika platser i världen är mycket inspirerande – man kan nästan känna dofterna och smakerna av de olika matcher som visas!

Emelie – @emeliehultqvist

Emelie Hultqvist är en svensk fotomodell och skådespelerska. Hon började sin karriär som modell och har sedan dess gjort ett antal olika reklam- och modelljobb. Emelie är även en mycket begåvad skådespelerska och har medverkat i flera olika filmer, tv-serier och teaterpjäser. Hon är kanske mest känd för sin roll i filmen ”Sommaren med Göran” från 2011, där hon spelade huvudrollen som Mia.

Linnéa – @linneaolssonnn

Linnéa Olsson är en 21-årig tjej från Stockholm. Hon har alltid varit intresserad av mode och design, och hon började sin blogg Linneaolssonnn.blogg.se för att dela med sig av sina tankar och idéer kring detta ämne. Linnéa har sedan dess vuxit mycket som person och bloggare, och hennes blogg handlar nu inte bara om mode utan även skönhet, inredning, resor och mycket mer. Hon har en stor passion för det hon gör, och det märks på hur professionell och engagerad hon är i allt hon tar sig an – både på jobbet och privat. Linnéa är en mycket driven person med många olika intressen, vilket gör henne till en spännande person att följa – inte minst på sociala medier!

Tove – @toveskogstrom

Toveskogstrom är en svensk bloggare, författare och podcaster som bor i Stockholm. Hon startade sin blogg Tove Skögström 2010 och har sedan dess gett ut flera böcker och skapat en populär podcast. I hennes bloggar och böcker delar hon med sig av sina tankar om livet, kärlek, vänskap, jobb och mycket annat. Hon är en mycket uppskattad person i det svenska bloggosfären och har ett stort engagemang för sina läsare och lyssnare.