Det här är vad som händer när du väljer att köpa Instagram följare

När du väljer att köpa Instagram följare, är det första som händer att ditt konto kommer i databasen till en av de många företag som säljer sådana tjänster. Ditt namn och din profilbild kommer sedan visas på deras hemsida eller blogg tillsammans med andra potentiella kunder. Naturligtvis finns det massor av olika företag som sysslar med detta, så ditt namn och din profilbild kan visas på flera ställen. Förhoppningsvis har du redan gjort lite research om vilket företag du vill använda, eftersom det finns många skräckhistorier om personer som har blivit lurade av bedragare. Det finns dock seriösa aktörer på marknaden också, så bara var försiktig och ta din tid att göra lite research innan du bestämmer dig! När du vittnat om ditt intresse för ett visst företags erbjudande, börjar processen med att skapa en kampanj. Detta innebär oftast att man anger hur många Instagramföljare man önskar (och betalar för), samt vad slags innehåll man önskar att de ska posta på ens bekostnad. En del av dessa ”robotar” kan vara mycket sofistikerade och anpassningsbara, medan andra är mycket enklare – i slutändan handlar allt om priset. Sedan är det bara en fråga om att vakta sin emailbox – ofta tar det bara några timmar innan man börjar se resultatet av sin instagramkampanj!

Dina Instagram-följare kommer från olika länder.

Dina Instagram-följare kommer från olika länder. De flesta av dem är från USA, men det finns också många följare från andra länder som Storbritannien, Kanada, Australien och Tyskland. Ditt innehåll på Instagram når ut till människor i alla delar av världen och du har möjlighet att inspirera och motivera andra med dina bilder och historier.

De flesta av dina Instagram-följare är inaktiva.

De flesta av dina Instagram-följare är inaktiva. Det är möjligt att du inte lägger till något värde i deras liv och de bara följer dig på grund av ditt anseende. Detta kan vara ett problem om du vill ha aktiva följare som gillar och kommenterar dina inlägg, eftersom det ökar din synlighet på Instagram.

Du kan förlora riktiga Instagram-följare på grund av detta.

Du kan mycket väl förlora riktiga Instagram-följare om du inte är försiktig med hur och när du använder hashtags. En av de stora misstagen många gör är att använda för många hashtags i varje inlägg, vilket annars hade varit ett perfekt inlägg. Detta irriterar dina befintliga följare och tvingar dem till att unfollow dig. Ett annat problem uppstår när folk börjar använda populära hashtags som #likeforlike eller #followforfollow i hopp om att snabbt kunna bygga upp en stor follower-bas. Problemet med detta är att du bara kommer att locka till dig personer som också är ute efter snabba followers, och inte personer som verkligen vill se ditt innehåll. Det finns inget mer frustrerande än scrollar igenom din feed och ser en massa olika hashtaggar i varje inlägg, så se till att hålla det på ett minimum!

Det är inte säkert att köpa Instagram-följare.

Det är inte säkert att köpa Instagram följare. Det finns flera olika sätt att göra det, och det är svårt att veta vilket företag du kan lita på. Många av de mindre företagen som säljer följare gör det genom sk spambots eller andra oseriösa metoder, och dessa botar kan leda till att ditt konto blir hackat eller stängt av. Dessutom är det inte garanterat att alla följare du köper är aktiva användare, och många av dem kanske bara ger dig en falsk follower-boost som snart kommer att sluta.

Du bryter mot Instagrampolicyn genom att köpa följare.

Det är inte tillåtet att köpa följare på Instagram enligt deras policy. Detta kan resultera i avstängning från tjänsten. Om du bryter mot denna policy och blir avstängd, kommer du inte längre ha tillgång till ditt konto eller innehåll som du har lagt upp. Detta gäller även om du bara köper en liten mängd följare. Alltså, se till att inte bryta mot Instagrampolicyn genom att köpa följare.